Ateş Grubu Burçları Nerede Tatil Yapmalı?

Eğer ne tip bir tatilin hoşunuza gideceğine bir türlü karar veremiyorsanız, belki burcunuz size yardımcı olabilir…

İşte ateş grubu burçlarına göre tatil seçenekleri:

KOÇ ( doğayla iç içe bir tatil ) 

Koç insanı için tatil heyecan ve yenilikçiliktir. Gücünü ve dayanıklılığını ölçmek ya da daha önce hiç yapmadığı şeyleri denemekse vazgeçilmezi. Tatili günlük hayattan farklı tecrübelerle geçer. Macera ve keşifleri temsil ettiğinden tatilinde dağcılık, rafting, yamaç paraşütü gibi sporlar tam da onlar içindir.

Bu nedenle macera ve dağcılık için Kazdağı Jeep Safari Turları,  yamaç  paraşütü için Fethiye Turu, tarih, felsefe ve doğanın büyülü dünyası için Assos-Behramkale Turu tatil seçenekleri içindedir.

ASLAN ( Hareketli ve popüler yaz tatilleri )

Aslan burcu kalabalıkların insanıdır. Issız bir tatil yöresi ona göre değildir. Zengin kültürleri olan kalabalık şehirler onu çeker. Özellikle eski sarayları, kaleleri olan yerlerde asaletin izlerini bularak çok mutlu olur. Yaz akşamları için hareketli ve popüler mekanları tercih edeceklerinden Bodrum Turu ve Çeşme-Alaçatı Turları ile eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.

Eski sarayları barındıran İstanbul Turu ile geçmişteki Osmanlı İmparatorluğu’nun saltanatını görmüş olacaksınız.

YAY ( Bol aktiviteli tatil )

Yay burcunun seyahat etmeye karşı müthiş bir tutkusu vardır. Ne kadar uzak ve egzotik yerlere giderse o kadar çok heyecan duyar. Yolculuğa çıkmadan çok önce gideceği yerin kültürü ve tarihi hakkında bilgi toplar. Lisan konusunda oldukça yeteneklidir ve gideceği ülkenin insanları ile hiç olmazsa biraz sohbet edebilecek kadar o ülkenin dilini öğrenmek ister.

Yunan Adaları Sakız (Chios) Adası Turu ve yeşil ve mavinin eşsiz rotası 9-10 şehri kapsayan ve Batum’a geçiş yapabileceğiniz Büyük Karadeniz Turlarını inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.