Yazın Vazgeçilmezi Plajlar

Tatilinizi henüz planlamadınız mı? Karar verdiniz ama Egenin Mavi Bayraklı Plajları  rotanızda yok mu? Öyleyse  tatilinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

Yaz tatillerinin olmazsa olmazı kuşkusuz deniz, kum, güneş.  Ülkemizin yüzlerce cennet koyu ve plajı bizlere keyifli bir tatil yapma fırsatı sunuyor.

Deniz suyunun temizliği, çevre temizliği, güvenlik gibi özellikler birçok kişinin plajlardaki öncelikleri arasında yer alıyor. İşte Mavi Bayraklı Plajlar tam da bizlere bu hizmetler ve fazlasını içeren plajları tanıtma amacını taşıyor.

Nedir mavi bayraklı plaj?

ÇEVRE EĞİTİMİ VE BİLGİLENDİRME, YÜZME SUYU KALİTESİ, ÇEVRE YÖNETİMİ, CAN GÜVENLİĞİ VE HİZMETLER  gibi başlıklar altında belirtilen yaklaşık 33 kriterde değerlendirilen plajlar bu unvanı almayı hak ediyor.  Titizlikle değerlendirilen bu plajlar sizlere temiz bir suda serinleme, güvenli bir yerde dinlenme ve keyifli vakit geçirme fırsatı sunuyor. Ege denizinde böyle bir plaj arıyorsanız, Ören iyi bir seçenek olacaktır.

Tatilinizi farklı rotalarla renklendirmek isterseniz plaj turlarını da içeren programları ile Kazdağı Tur u tercih edebilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.