5 Adımda Çok Seyahat Edenlerin Başarı Sırları – 3

Sık seyahat edenlerin edindikleri hayat tecrübelerini ve bu tecrübelerin yaşam tarzlarını nasıl etkilediğini merak ediyorsanız;

Devamı burada.

1.Dinlemenin önemli olduğunu bilirler.

Çoğu insanın zorlandığı bir hayat becerisidir dinlemek. Odaklanmayı öğrenmek ve insanların bize anlattıklarını gerçekten dinlemek önemlidir. Başarılı olmak, sağlıklı ilişkiler kurmaktan geçer; sağlıklı ve güçlü ilişkiler de insanları anlamaktan.

2.Daha çok gülümser, daha mutlu hissederler.

Araştırmalar seyahat etmenin bizi mutlu ettiğini gösteriyor. Sık gezen insanlar ortalamadan daha fazla gülümsüyor, çünkü düzenli olarak yeni yerler keşfediyorlar. Biraz önce bahsettiğimiz anı yaşama yeteneği de mutlulukla ilişkilidir.

3.Daha az yargılar, daha çok empati kurarlar.

Büyük liderler başkalarıyla ilişki kurabilmek için empati yeteneklerini kullanarak hem onların sadakatini kazanırlar, hem de işlerini büyütürler. Empati kurmak hayatın her alanında oldukça önemlidir. Aile ilişkilerinde, iş ilişkilerinde ve arkadaş ortamında karşındaki insanı anlamak oldukça yararlı olacaktır.

4.Zengin olmayabilirler, ama paralarını zekice kullanırlar.

Seyahat eden kişiler, paralarını daha iyi kullanıyor. Dünyayı eviniz olarak görürseniz, hayat pahalılığına göre yerler seçebilirsiniz. Hem gezip hem çalışan insanlar daha az kazanıp, birçok ülkede çok iyi şartlarda yaşayabilmek oldukça önemlidir.

5.Peki sizin başarı sırrınız nedir?

Sizde sırrınızı bizimle paylaşmak isterseniz yorumlarınızı bekliyoruz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.