Yeni Yılda TATİLİNE RENK KAT! Kim? Nerede? Ne Zaman? Nasıl? Ne Yapıyor?

Konu yeni yıl olunca; yeni yıl dilekleri, beklentileri, planları, kararları herkesin kendi dünyasının biçimine göre yılın son günlerinde sohbetlerde yerini alıyor.

Belki de defalarca düşünülen, bu sefer diye karar verilen aslında ‘yeni’ olmayan ertelenen seyahat planları da kuşkusuz bu sohbetlerde yerini alıyor.

Yeni olanın bilinmezliğinin, tertemiz bir başlangıç olmasının heyecanıyla varsın başına yeni koyalım planlarımızın da, ertelediklerimizi gerçekleştirmeye bir adım yaklaşalım.

İyi hissetmek istiyorum diyorsan, hadi harekete geçelim!

İlk olarak görmek istediğimiz yerleri ve o yerde en çok ne yapmak istediğimizi bir kağıda yazalım. Bunu yaparken cevap vermemiz gereken sorular net: Kim? Nerede? Ne Zaman? Nasıl? Ne Yapıyor?

Bu oyunu çocukluğundan hatırlayanlar vardır. Kağıtlar açılınca yüzümüzü güldüren cümleler çıkardı. Hatta bazen o kadar olasılıksız şeyler çıkardı ki şaşar ardından absürdülüğüne kahkahayı patlatırdık.

Keyif sizin değil mi yazın gitsin!

Evet, keyif sizin yazın gitsin. Yalnızca kuralı unutmayalım: Kim? Nerede? Ne zaman? Nasıl? Ne yapıyor? Bu sorulara ne kadar net yanıt verirsek, emin olun bir sonraki plan kağıdına geçmek o kadar yakın!

  • Ocak – Bursa Uludağ- en yakın 2 arkadaş- kayak sonrası kar üstünde ateşte ısınıyor- kahve içiyoruz
  • Mayıs – Büyük Karadeniz Turu’ nda-eşimle- Uzungöl’e karşı çay içiyoruz
  • Mart – Selanik- annemle-  Atatürk’ün evindeyiz

 

Duymayan Kalmasın!

Yazdıktan sonra planınıza dahil olan kişi sosyal medya kullanıyorsa DUYMAYAN KALMASIN! 

Kağıdın fotoğrafını çekip paylaşın ve planda yer alan kişileri etiketleyin. Plan gerçekleşip fotoğrafladıktan sonra öncesi sonrası yapmak İYİ HİSSETMEK’ in  tanımına ulaştığımız an. Hatta olay mahalinde dilek kağıdını açıp fotoğraflarsanız, değmeyin keyfime! hashtag i sizindir.

Çorbadaki Tuzumuz Sürpriz!

Bu adımı birlikte atalım derseniz, paylaştığınız seyahat planları fotoğraflarının altına #kazdagitur #tatilinerenkkat hashtag lerini ekleyin, en çok beğeni toplayan 3 seyahat planı için süprizlerimizi bekleyin!

KAZDAĞI TUR ALO 0 266 384 53 33  ya da TIK TIK www.kazdagitur.com 😉

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.