Su Grubu Burçları Nerede Tatil Yapmalı?

Eğer ne tip bir tatilin hoşunuza gideceğine bir türlü karar veremiyorsanız, belki burcunuz size yardımcı olabilir…

İşte su grubu burçlarına göre tatil seçenekleri:

YENGEÇ ( Denizden uzaklaşmayan rotalar )

Duyarlı yengeç insanları için tatilde mutluluk su kenarındadır. Ayvalık Tekne Turu’nda hem koyları gezip serin sularda huzur bulmuşken hem de Cunda’ nın huzur veren mimarisinin tadını çıkarabilir.

Ailesine bağlı yengeç burcu, büyük dedelerinin doğduğu yerlere gidip köklerini araştırmaktan heyecan duyacaktır. Ege’de bir göçmenlik hikayesi varsa Midilli Turu onlar için biçilmiş kaftandır.

BALIK ( Romantik ve sakin rotalar )

Balık burcu insanı fazla atletik olmayan ağır sporlar yerine yüzmeyi, kürek çekmeyi, yelkenle açılmayı, şnorkelle dalmayı ve sahilde uzun yürüyüşlere çıkmayı tercih edecektir.

Tekne kiralamak harika bir fikir olacaktır, fotoğraf makinesi ile artistik yaratıcı fotoğraflar onun elinden çıkar. Ayvalık Tekne ve Kara Turları , yurtdışı seçeneği olarak da Selanik-Kavala-İskeçe Turu tatil rotasında yer almalı.

AKREP ( Mavi turların vazgeçilmezi )

Akrep burcunun özel hayatı çok önemlidir. Issız, sessiz, sakin, kimsenin olmadığı bir ada, tatil yöresi ya da özel bir tekne tam ona göredir. Yengeç ve Balık gibi duygusal bir su burcu olan Akrep, su kenarında kendini hiç bir yerde olmadığı kadar iyi hisseder. Ayvalık Tekne Turu ile teknede koyların tadını çıkarabilir ya da Bozcaada Turu ile turkuazın her tonuyla Akvaryum Koyu’nda serin suların tadını çıkabilirsiniz.

Issız bir adaya veya tekneye bütçesi yetmiyorsa deniz ya da göl kenarında kitap okuyarak veya hiçbir şey yapmadan dinlenebileceği sakin yerlerde tatil yapmalıdır.Akrep insanının sahilde uzun yürüyüşlere ve araba ile küçük gezilere çıkmaya ihtiyacı vardır. Karaburun Mordoğan Turu ile kafanızı dinleyebilir, tertemiz muhteşem denizine girebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.