Fotoğrafları Güzelleştiren Tüyolar

Hepimiz tatile gittiğimizde bol bol fotoğraf çekmek isteriz. Hatta içimizde güzel fotoğraflar çekmek için tatil rotalarını renkli sokaklar, eski evler, tarihi yerler, yüksek tepeler, berrak suların bulunduğu yerlere çevirenler de vardır.

Renkli sokaklarda çiçek, böceğin içinde, tarihi mekanların otantik havasında ya da mavinin bütün tonlarının gün batımıyla birleştiği eşsiz kareler için birkaç tüyo hiç fena olmaz:

  • Fotoğrafta bir kompozisyon oluşturmak önemli… Çiçekli bir duvar ya da Gökçeada’nın renkli sokakları gibi.
  • Kamerayı sarsmadan çekmeye dikkat edin. Fotoğrafların bulanık olmasını istemeyiz.
  • Güneşli havalarda, güneş tam tepedeyken öğle saatlerinde değil de batarken çekilen fotoğrafların ışığı daha iyi. Bozcaada’daki Polente bunun için harika bir rota olacak.
  • Fotoğrafa derinlik katarak oradaymış hissi yaratabilirsiniz. Bodrum’da mavinin tonlarını yaşatmak istemez misin?
  • Basit arka planlar fotoğrafı daha dikkat çekici hale getirmek için çok önemli. Assos’da düz bir duvarda bu etkiyi yaratabilirsin. Bırak güzelliğin çıksın ortaya.

Önemli olan fotoğrafı nasıl çektiğin değil, güzel anılar biriktirdiğin, dönüp baktığında gülümsediğin güzel bir tatil yaşamaksa eğer;

Kazdağı Tur doğru adres. Tatil rotanızı belirlemeden önce Kazdağı Tur instagram ve facebook hesaplarından fotoğraflarını inceleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.