Konu: fotoğraf

Hepimiz tatile gittiğimizde bol bol fotoğraf çekmek isteriz. Hatta içimizde güzel fotoğraflar çekmek için tatil rotalarını renkli sokaklar, eski evler, tarihi yerler, yüksek tepeler, berrak suların bulunduğu yerlere çevirenler de vardır. Renkli sokaklarda çiçek, böceğin içinde, tarihi mekanların otantik havasında ya

Bir fotoğraf neler hissettirebilir insana? Gökyüzünün suya yansıması, bir avuç mutluluk, doğanın verdiği huzur.. Sonsuz, uçsuz bucaksız bir güzellik.. Karavanla yaptığın bir yolculuk hayal et. Böyle duraklar bulduğun.. Doğayla iç içe, sadece senin olan yerler.. Sen bakınca ne görüyorsun?

Bir fotoğrafı kaç farklı açıdan çekebilirsin? Hayata kaç farklı şekilde bakabilirsin? Her zaman pozitif olmak, güzellikleri görmek bizim elimizde.. Bir denizin kenarında gördüğümüz rengârenk çiçekler bile bir mutluluk sebebi değil mi? Sen de küçücük şeylerden mutlu ol renklendir hayatını!

Alaçatı

Bir fotoğraf karesi nerelere götürür insanı, ne hayaller kurdurur? Taş evlerin arasında çiçek kokulu sokaklarda şirin kafelerde anın tadını çıkarmak.. Önünüzde kahveniz, elinizde kitabınız ve hafif bir rüzgar eşliğinde bol huzur.. Seni nerelere götürdü?