Konu: sahil

Güne iyi başlamak güzel bir kahvaltıdan geçer. Hele birde mis gibi deniz kokusuyla yaptığın kahvaltıyı, kahvaltı sonrası  kumsalda yürüyüşü ve serin suları düşün.. Mutlu olmamak, güzel bir gün geçirmemek mümkün mü? Sağlık dolu, huzurlu tatillerin adresidir denize kıyısı olan beldeler.

Gün Batımı

Gün batarken atlasak bir sandala açılsak bilinmeyen, uçsuz bucaksız masmavi bir diyara.. Günün bütün yorgunluğunu atsak.. Geri dönerken sadece huzur olsa yanımızda.. Senin hayalin ne?

Gözde tatil beldelerinden Çeşme dünyanın her yerinden gelen turisti incecik kumları, masmavi sularında ağırlıyor. Çeşme’de yapılan tatil bir de meşhur kumruyla taçlandırılırsa tadına doyum olmuyor ☺ Belki sırf bu kumru için bile tatil rotasını buraya çevirenler olabilir ne dersiniz? ☺

Çeşme

Baharın geldiğinin habercisidir rengarenk çiçekler.. Sokakları, evleri, kapıları süsler.. Etrafa yayılan mis kokusuyla mest eder insanı, hayaller âlemine götürür sanki. Ege bölgesinde çok sık rastlarsınız renkli şirin mi şirin sokaklara. Bir sandalye çekip saatlerce otursanız sıkılmaz hatta orada yaşlanmayı bile

Bisiklet

Bir yeri keşfetmenin en eğlenceli yolları nelerdir? İstediğiniz zaman durup mola verebileceğiniz, ılık rüzgârı yüzünüzde hissedebileceğiniz, hem sağlıklı hem eğlenceli bir seçenektir bisiklet.. Sence?