Babalar Günü İçin Öneriler

Her sene Haziran’ın 3. pazarında kutlanan Babalar günü, kimileri için kapitalizmin oyunu olarak düşünülse de bu özel günlerle birlikte hatırlanmak, zaman geçirmek, küçük sürprizler yapmak onlar kadar sizi de mutlu edecektir.  

 

Babalar çoğu zaman uzaktan severler bizi. Biz uyurken başımızı okşar, üstümüzü örterler. Bu nedenle bazen babalara sevgimizi göstermek bizim açımızdan da zor olabiliyor, çekiniyoruz. Ancak bu özel günlerde beraber vakit geçirmek aranızdaki iletişimi de mutlaka arttıracaktır.

Tüm çocuklar küçüklüğünde ‘Baba beni parka götür.‘ , ‘Baba bana oyuncak al.’ diye başının etini yemiş, ağlayıp zırlamışızdır. Bizi çok sevdiklerinden kıyamayıp yine de parka götürür, çikolata, oyuncak alırlardı. İzin günlerini bile bize ayırır ve şikayet dahi etmezlerdi. Oysa ki babaların en sevdiği şeyler futbol izlemek, yemek yemek ve uyumaktır.

Babalarımızı bu özel günde mutlu etmek için birkaç önerim olacak size.

Öncelikle planlarınızı erkenden yapın.  Günübirlik gezi sürprizleri yapabilirsiniz. Gitmek istediği bir yere bir kaçamak yapmak babanızı çok mutlu edecektir. Günübirlik Bozcaada Turu ile koyların tadını çıkarabilir, Bozcaada’nın meşhur kahvaltısıyla güne başlayabilir veya sakızlı kahve ile ailecek keyif yapabilirsiniz.

Ben uzaklara gidemem buralarda olsun derseniz de şehir içinde Kazdağı Jeep Safari Turlarını tercih edebilirsiniz. Keyifli yolculuktan sonra milli park içerisinde istediğiniz rotanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Son zamanlarda özel günlerde oldukça rağbet gören yurtdışı turlarını tercih edebilir Günübirlik veya Konaklamalı Midilli turları ile hafta sonunuzu eğlenceli hale getirebilirsiniz. Hep babalar mı bizi gezmelere götürecek? Bu sefer de siz onlara sürpriz hazırlayın.

Babalar günü için turları incelemek isterseniz Kazdağı Tur‘un internet sayfasına bekleriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.